Broodjes bestellen in Doetinchem

Je bent van harte welkom in onze gezellige lunchroom, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om broodjes te bestellen en te laten bezorgen op elke gewenste locatie in Doetinchem. Hierdoor kun je collega’s bedanken voor hun geweldige prestaties met een heerlijke lunch of vier je bijzondere gelegenheden op een unieke manier met vrienden. Wat jouw reden ook is om broodjes te bestellen vanuit onze lunchroom in Doetinchem, wij garanderen altijd de allerbeste kwaliteit.

Proef heerlijke smaken door broodjes te bestellen en te laten bezorgen in Doetinchem

Als je lunch wilt bestellen, kun je de lekkerste broodjes laten bezorgen op elke gewenste locatie in Doetinchem. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan met heerlijke warme en koude broodjes. Hierdoor kan iedereen kiezen voor zijn of haar favoriete smaken. Als visliefhebber kun je het beste kiezen voor een broodje met tonijnsalade of zalm. Hou jij van traditionele ingrediënten? Dan is een broodje gezond of met oude kaas precies wat je zoekt! Maak ook onze warme boordjes zijn echte aanraders. Kies bijvoorbeeld voor een broodje hamburger, kroket, Mexicano of een van onze panini’s.

Profiteer van verschillende voordelen

Als je ervoor kiest om verschillende broodjes te bestellen en te laten bezorgen voor een gezellige en lekkere lunch op locatie in Doetinchem, zit je bij Station Alexander goed. Wij hebben het aanbieden van goede kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken wij enkel vers brood en de lekkerste ingrediënten. Wij bieden scherpe prijzen zodat je nooit teveel betaalt. Ook zorgen wij voor een snelle levering op het door jou gewenst tijdstip. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 20,- hoef je geen bezorgingskosten te betalen.

Plats eenvoudig een bestelling via onze webshop

Wil jij een bijzondere gelegenheid vieren? Of heb jij samen met jouw collega’s een bijzondere prestatie behaald en wil je daarom trakteren op lunch? Via onze webshop kun je eenvoudig de broodjes bestellen die je wilt laten bezorgen voor een heerlijke lunch jouw locatie in Doetinchem. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314-393922. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze lunchroom waar we ook de mogelijkheid bieden om fietsen te huren.