Broodjes bestellen in Doetinchem

Je bent van harte welkom in onze gezellige lunchroom, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om broodjes te bestellen en te laten bezorgen op elke gewenste locatie in Doetinchem. Zo kun je jouw collega’s bedanken voor hun geweldige prestaties met een heerlijke lunch, of vier je bijzondere gelegenheden met vrienden op een unieke manier. Wat jouw reden ook is om broodjes te bestellen bij onze lunchroom in Doetinchem, wij garanderen altijd de allerbeste kwaliteit.

Proef heerlijke smaken door broodjes te bestellen en te laten bezorgen in Doetinchem

Als je lunch wilt bestellen, kun je de lekkerste broodjes laten bezorgen op elke gewenste locatie in Doetinchem. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan met heerlijke warme en koude broodjes. Hierdoor kan iedereen kiezen voor zijn of haar favoriete smaken. Als visliefhebber kies je bijvoorbeeld voor een broodje met tonijnsalade of zalm. Houd jij van traditionele ingrediënten? Dan is een broodje gezond of een broodje met oude kaas precies wat je zoekt! Maar ook onze warme broodjes zijn echte aanraders. Kies bijvoorbeeld voor een broodje hamburger, kroket, mexicano of een van onze panini’s.

Profiteer van verschillende voordelen

Als je ervoor kiest om verschillende broodjes te bestellen en te laten bezorgen voor een gezellige en lekkere lunch op locatie in Doetinchem, zit je bij Station AlexSander goed. Wij hebben het aanbieden van goede kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken wij enkel vers brood en de lekkerste ingrediënten. Wij bieden scherpe prijzen zodat je nooit teveel betaalt. Ook zorgen wij voor een snelle levering op het door jou gewenst tijdstip. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 20,- betaal je bovendien geen bezorgkosten. 

Plaats eenvoudig een bestelling via onze webshop

Wil je een bijzondere gelegenheid vieren? Of heb je samen met jouw collega’s een bijzondere prestatie behaald en wil je daarom trakteren op lunch? Via onze webshop kun je eenvoudig de broodjes bestellen die je wilt laten bezorgen voor een heerlijke lunch op jouw locatie in Doetinchem. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314-393922. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze lunchroom, waar we tevens de mogelijkheid bieden om fietsen te huren