ADRES

Station AlexSander

Stationsplein 8

7005 AK Doetinchem

Telefoon: 0314-393922

Facebook:  Klik hier

 

      OPENINGSTIJDEN                                            

Maandag            07.00 - 19.00                                                      

Dinsdag              07.00 - 19.00                                        

Woensdag          07.00 - 19.00                                        

Donderdag         07.00 - 19.00                                         

Vrijdag                07.00 - 19.00                                       

Zaterdag            08.00 - 14.00                                   

Zondag               Gesloten                                                

 

 

Zin in een kopje koffie op station Doetinchem... daar begon het allemaal mee!

Toen wij, Alex en Sander, op een ochtend bij station Doetinchem stonden te wachten, kwamen we tot de conclusie dat er iets miste. Een kopje koffie of een toiletbezoek, dat moet toch mogelijk zijn bij een station als Doetinchem, hét centrum van de Achterhoek? Helaas; het werd genieten van een denkbeeldige kop koffie en we moesten afknijpen. Door deze tegenvaller kwamen wij meteen op het idee om een kiosk lunchroom te starten. Nog diezelfde middag zijn wij aan de slag gegaan om dat mogelijk te maken! Met succes, want een jaar later, in November 2003, openden wij Kiosk Lunchroom AlexSander.

AlexSander begrip op trein- en busstation Doetinchem

Tegenwoordig zijn wij een begrip op het station. Dagelijks reizen veel mensen van- en naar Doetinchem om te werken, te studeren of te winkelen. Sommige reizigers vertrekken thuis zelfs wat eerder om de dag bij ons te beginnen met een heerlijk broodje of een lekkere kop koffie. Onder de reizigers zijn veel jonge scholieren, dus daar houden wij rekening mee in onze prijs. Zeker in vergelijking met andere stationsrestauraties.

Kiosk Lunchroom AlexSander wordt Station AlexSander op nieuwe plek

Vanaf juli 2015 heten wij Station AlexSander en vind je ons aan de noordzijde van het spoor, in het stationsgebouw met de blauwe kozijnen. Wij zijn erg blij dat wij de oude wachtruime weer nieuw leven mogen inblazen. Ook de plek is erg gunstig gelegen, direct naast het treinperron.

Wees welkom!

Kom gerust een keer proeven als je in de buurt bent! Heb je je laptop of smartphone bij je? Wij bieden gratis wifi aan! Erg handig als je lang moet wachten op de trein of bus. Je hoeft trouwens je plastuit of schone broek niet meer mee te nemen, want je kunt bij ons terecht voor een sanitaire stop. Heb je heel erg haast, maar moet je tussendoor nog even wat eten? Bel gewoon even je bestelling door en dan maken wij het zo snel mogelijk voor jou klaar!

Tot ziens bij Station AlexSander!