Een fiets huren op station Doetinchem


 

Bij de fietsverhuur van Station AlexSander is het mogelijk om een fiets te huren op het station van Doetinchem. Dit is handig als je de omgeving wilt verkennen of als je naar een afspraak moet en geen gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. Bij onze fietsverhuur op station Doetinchem huur je eenvoudig een stijlvolle fiets voor een dag. Ook als je de fiets voor langer dan een dag wilt gebruiken, denken wij met je mee!


Een fiets reserveren

Goedkoop en eenvoudig een fiets huren bij onze fietsverhuur op station Doetinchem


 

Een fiets huren op het station van Doetinchem is natuurlijk ontzettend handig en bij onze fietsverhuur ook helemaal niet duur! Je huurt bij ons namelijk een fiets tegen een dagprijs van € 6,-. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdagen van 9.00 uur tot 19.00 uur. Niet alleen voor het huren van fietsen kun je bij ons terecht. We bieden namelijk ook de lekkerste vers belegde broodjes aan. Heb je een lange reis achter de rug en wil je even opladen met een heerlijke lunch? Kom dan zeker langs in onze lunchroom!

Reserveer nu een fiets!


 

Het huren van een fiets bij onze fietsverhuur op station Doetinchem is een uitstekend idee als je niet afhankelijk wilt zijn van de reistijden van het openbaar vervoer. Als je de garantie wilt hebben dat er een fiets voor je klaarstaat, kun je het best een reservering plaatsen. Dit doe je eenvoudig door te bellen naar 0314-393922. Ook helpen wij je met onze bezorg- en afhaalmogelijkheden graag bij het verzorgen van een gezellige lunch op locatie.