Een fiets huren op station Doetinchem


Bij Station Alexander is het mogelijk om een fiets te huren op het station van Doetinchem. Dit is super eenvoudig als je de omgeving wilt verkennen of naar een afspraak moet en niet gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. Bij ons huur je eenvoudig een stijlvolle fiets voor een dag. Maar ook als je de fiets voor langer dan een dag wilt gebruiken, denken wij met je mee.Een fiets reserveren

Een fiets huren op station Doetinchem is goedkoop en eenvoudig


Een fiets huren op het station van Doetinchem is natuurlijk ontzettend handig en bij ons ook helemaal niet duur! Je huurt bij ons namelijk een fiets tegen een dagprijs van € 5,-. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdagen van 9.00 uur tot en met 19.00 uur. Maar niet alleen voor het huren van fietsen kun je bij ons terecht. We bieden namelijk ook de lekkerste vers belegde broodjes. Heb je een lange reis achter de rug en wil je even opladen met een heerlijke lunch? Kom dan zeker langs in onze lunchroom!

Reserveer nu een fiets!


Het huren van een fiets op station Doetinchem is een goed idee als je niet afhankelijk wilt zijn van de reistijden van het openbaar vervoer. Als je de garantie wilt hebben dat er een fiets voor je klaarstaat, kun je het beste een reservering plaatsen. Dit doe je eenvoudig door te bellen naar 0314-393922. Ook helpen wij je graag bij het verzorgen van een gezellige lunch op locatie met onze catering.