✓ Boven €20 gratis bezorging

✓ Vers brood

✓ Bezorging stipt op tijd

Laat een lunch bezorgen op kantoor in Doetinchem


Laat een lunch bezorgen op kantoor in Doetinchem of elders in de regio en verras je collega’s. Heb je als bedrijf nog niet eerder vers belegde broodjes bij ons besteld? Dan moet je dit zeker doen! Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat je de bestelde broodjes ook echt lekker vindt. Daarom kun je bij ons een gratis proefpakket aanvragen. Zo weet je zeker dat onze belegde broodjes voldoen aan jouw wensen.
Lunch laten bezorgen

Geniet samen met collega’s door een lunch te laten bezorgen op kantoor in Doetinchem


Een lunch laten bezorgen op kantoor in Doetinchem of omgeving is een ontzettend leuke manier om je collega’s in het zonnetje te zetten. Wij vinden een goede service belangrijk en bieden je daarom diverse voordelen. Zo zijn wij één van de weinige broodzaken met een webshop. Hierdoor is het eenvoudig om jouw bestelling te plaatsen. Ook werken wij enkel met vers brood en hanteren wij scherpe prijzen.

Zoek uw lunch uit voor bezorging op kantoorUw lunch uitzoeken

Ontdek ons uitgebreide aanbod


Als je lunch wilt laten bezorgen op kantoor in Doetinchem, zorgen wij voor een snelle levering. Ook brengen wij geen bezorgkosten in rekening als je een bestelling van boven de € 20,- plaatst. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot en met 18.00 uur geopend. Heb je nog vragen over ons aanbod of wil je een bijzondere gelegenheid vieren met heerlijke belegde broodjes? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314-393922.