✓ Boven €20 gratis bezorging

✓ Vers brood

✓ Bezorging stipt op tijd

Eten bestellen in Doetinchem


Als je heerlijk eten wilt bestellen, kun je dit het best bij Station AlexSander in Doetinchem doen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod met warme en koude broodjes die je eenvoudig kunt bestellen. Eten laten bezorgen op locatie in Doetinchem was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze overzichtelijke webshop. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit aan tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Lunch laten bezorgen

Eten bestellen en laten bezorgen op elke gewenste locatie in Doetinchem doe je bij ons


Heb je een belangrijke gelegenheid die je graag groots wilt vieren? Of staat er een gezellig bedrijfsfeest op de planning? Eten bestellen en laten bezorgen door Station AlexSander in Doetinchem is altijd een goed idee. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod met broodjes. Kies voor een heerlijk broodje brie, carpaccio of tonijnsalade. Ook de warme broodjes zijn echte aanraders. Kies voor een van onze panini’s of ga voor een broodje hamburger, kroket of mexicano. We gebruiken enkel de meest verse ingrediënten. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze overzichtelijke webshop.

Zoek uw lunch uit voor bezorging op kantoorUw lunch uitzoeken

Maak gebruik van onze goede service


Eten bestellen en laten bezorgen op de door jou gewenste locatie in Doetinchem brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hoef je geen bezorgkosten te betalen als je een bestelling van meer dan € 20,- plaatst. Daarnaast zorgen we altijd voor een snelle levering die stipt op het gewenste tijdstip aankomt. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314-393922.